Pasawahan, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia

Pasawahan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Pasawahan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.08.19

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit