Buka ménu utama

Pasi Beurandeh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Batee, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Pasi Beurandeh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanBatee

Citakan:Batee, Pidie


Gnome-home.svg