Pasi Tulak Bala, Teunom, Aceh Jaya

Pasi Tulak Bala nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Teunom, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Pasi Tulak Bala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanTeunom

Citakan:Teunom, Aceh Jaya


Gnome-home.svg