Teunom nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Teunom

Peta lokasi Kacamatan Teunom
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Jaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Jaya Citakan:Teunom, Aceh Jaya


Nuvola filesystems folder home.png