Pejuang, Médan Satria, Bekasi

Pejuang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Médan Satria, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Pejuang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanMédan Satria