Pekandangan, Indramayu, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Pekandangan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Pekandangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanIndramayu




Gnome-home.svg