Pengasinan, Rawalumbu, Bekasi

Pengasinan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rawalumbu, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Pengasinan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanRawalumbu