Penyerang mangrupikeun posisi pamaen maju (Forward) dina tim maén bal. Tugas utama panyerang nyaéta nyetak tujuan, ogé tiasa janten rohangan pambuka pikeun pamaén sanés. Penyerang ogé sering disebut penyerang, target-man atanapi Target-getter.

Posisi panyerang dina pertandingan maén bal (beureum)

Penyerang kasohorÉdit

Tingali ogéÉdit