Pesanggrahan, Jakarta Selatan

kacamatan di kota Jakarta Selatan, Indonèsia

Pesanggrahan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Kacamatan Pesanggrahan

Peta lokasi Kacamatan Pesanggrahan
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Camat -
Lega 12,76 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png