Plumbon, Limpung, Batang

Plumbon nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Limpung, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Plumbon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanLimpung



Gnome-home.svg