Poh Bergong, Buleleng, Buleleng

Poh Bergong nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Buleleng, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81119.

Désa  Poh Bergong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanBuleleng

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Buleleng, Buleleng