Ari Buleleng nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81111.

Kacamatan Buleleng

Peta lokasi Kacamatan Buleleng
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa

Citakan:Buleleng, Buleleng