Pondok Buluh, Dolok Panribuan, Simalungun

Pondok Buluh nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Panribuan, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Pondok Buluh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanDolok Panribuan

Citakan:Dolok Panribuan, Simalungun


Gnome-home.svg