Pondok Rajeg, Cibinong, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Pondok Rajeg nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan Pondok Rajeg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCibinong