Pondok Salam, Purwakarta

kacamatan di kabupatèn Purwakarta, Indonèsia


Pondok Salam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Pondok Salam

Peta lokasi Kacamatan Pondok Salam
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Purwakarta, Jawa Barat

 

Kacamatan: Babakancikao | Bojong | Bungursari | Campaka | Cibatu | Darangdan | Jatiluhur | Kiarapedes | Maniis | Pasawahan | Paléréd | Pondok Salam | Purwakarta | Sukasari | Sukatani | Tegalwaru | Wanayasa