Pontang, Pontang, Sérang

Pontang nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Pontang, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]

Désa Pontang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanPontang


  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745