Pontang, Sérang

kacamatan di kabupatèn Serang, Indonèsia

Pontang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Pontang

Peta lokasi Kacamatan Pontang
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png