Pringkasap, Pabuaran, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Pringkasap nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pabuaran, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Pringkasap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPabuaran




Gnome-home.svg