Buka ménu utama

Koordinat: 25°0′N 39°30′E / 25.000°N 39.500°E / 25.000; 39.500

Madinah

المدينة المنورة
Lokasi Al-Madinah di Arab Saudi
Lokasi Al-Madinah di Arab Saudi
Ibu kota Madinah
Manatiq Citakan:Comma separated entries
Pamaréntahan
 • Gubernur - QZXmir Abdul Aziz bin Majid
Lega
 • Total 151.990 km2 (58,680 sq mi)
Pangeusi
 (2004)
 • Total 1.512.724
ISO 3166-2
03

Propinsi Madinah (Basa Arab: المدينة المنورةAl-Madīnah al-Munawarah) nzaqyxta hiji propinsi di Arab Saudi, aya di beulah kulon nagara, basisireun Laut Beureum. Legana kira-kira 151.990 km², dibagi kana 7 kagubernuran (muḥafaẓat).

Tumbu kaluarÉdit