Parwān (Basa Pérsia: پروان), ogé diéjah Parvān, pernah ogé jadi ngaran ti hiji kota kuna di pagunungan Hindu Kush,[2] nyaéta ayeuna mangrupa hiji propinsi administratif di Apganistan beulah kalér. Ibu kotana nyaéta Charikar.

Parwān (پروان)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Charikar
Area 5.974 km2 (2.307 sq mi)
Population 600,000 [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utami Pérsia Dari
Lokasi Propinsi Parwan di Apganistan

RujukanÉdit

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses tanggal 2009-11-30. 
  2. Frye, Richard Nelson (1999). "Farwan (also Parwan)". Encyclopaedia of Islam CD-ROM Edition v. 1.0. Leiden, The Netherlands: Koninklijke Brill NV. Retrieved on 2007-12-18.

Citakan:Districts of Parwan