Pulo Merak, Cilegon

kacamatan di kota Cilegon, Indonèsia

Pulo Merak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cilegon, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Pulo Merak

Peta lokasi Kacamatan Pulo Merak
Propinsi Banten
Kota Cilegon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 

Kota Cilegon, Banten

Lambang Kota Cilegon.png

Kacamatan: Cibeber | Cilegon | Citangkil | Ciwandan | Gerogol | Jombang | Pulo Merak | Purwakarta

Citakan:Pulo Merak, Cilegon


Nuvola filesystems folder home.png