Buka ménu utama

Pulo Pande nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Batee, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Pulo Pande
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanBatee

Citakan:Batee, Pidie


Gnome-home.svg