Purwakarta, Purwakarta

Purwakarta nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Purwakarta
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
Lega24,83 Kilométer pasagi
Pangeusi179.233 (2020, SénsusSunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.14.01

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit