Purwakarta, Purwakarta

Purwakarta nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Purwakarta
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
Lega971,72 Kilométer pasagi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.14.01

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit