Buka ménu utama

Régol, Garut Kota, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Régol nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Garut Kota, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kalurahan  Régol
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanGarut Kota

Tumbu LuarÉdit