Buka ménu utama

Régol Wétan, Sumedang Selatan, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Régol Wétan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sumedang Selatan, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Régol Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSumedang Selatan




Gnome-home.svg