Régol Wétan, Sumedang Selatan, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Régol Wétan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sumedang Selatan, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Régol Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSumedang Selatan




Gnome-home.svg