Républik Karélia mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas aréa 172.400 km². Padumukna aya 716.281 jiwa (2002). Ibu kotana nyaéta Pétrozavodsk.

Lokasi Karélia di Rusia
Bandéra Karélia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Countries.png