Buka ménu utama

Hiji républik otonom nyaéta hiji rupa babagian administratif mirip jeung hiji propinsi.

Républik otonom di Républik Sosialis SoviétÉdit

Wewengkon PerancisÉdit

Tingkatan ieu bisa ogé diarah kana 13 urut wewengkon Perancis di Afrika saméméh 1960, nalika sakabéhna merdika:

Citakan:Types of administrative country subdivision