Buka ménu utama

Rabak, Rumpin, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Rabak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rabak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanRumpin




Gnome-home.svg