Buka ménu utama

Raja Maligas, Huta Bayu Raja, Simalungun

Raja Maligas nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Bayu Raja, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Raja Maligas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanHuta Bayu Raja

Citakan:Huta Bayu Raja, Simalungun


Gnome-home.svg