Buka ménu utama

Rajabasa Lama I, Labuhan Ratu, Lampung Wétan

Rajabasa Lama I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Labuhan Ratu, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rajabasa Lama I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanLabuhan Ratu

Citakan:Labuhan Ratu, Lampung Wétan


Gnome-home.svg