Buka ménu utama

Rajabasa Lama II, Labuhan Ratu, Lampung Wétan

Rajabasa Lama II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Labuhan Ratu, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rajabasa Lama II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanLabuhan Ratu

Citakan:Labuhan Ratu, Lampung Wétan


Gnome-home.svg