Rajagaluh, Majalengka

kacamatan di kabupatén Majalengka, Indonésia


Rajagaluh nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Rajagaluh

Peta lokasi Kacamatan Rajagaluh
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 34,37 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png