Rajagaluh, Majalengka

kacamatan di kabupatén Majalengka, Indonésia

Rajagaluh nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Rajagaluh
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
Lega34,37 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.10.09
Désa/kalurahan-