Buka ménu utama

Rajagaluh Lor, Rajagaluh, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Rajagaluh Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rajagaluh, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rajagaluh Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanRajagaluh




Gnome-home.svg