Rajagaluh Lor, Rajagaluh, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Rajagaluh Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rajagaluh, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rajagaluh Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanRajagaluh




Gnome-home.svg