Buka ménu utama

Rajamandala, Rajapolah, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Rajamandala nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rajapolah, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rajamandala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanRajapolah



Gnome-home.svg