Rajapolah, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia

Rajapolah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Rajapolah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.06.34
Désa/kalurahan-

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit