Buka ménu utama

Rajapolah, Rajapolah, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Rajapolah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rajapolah, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rajapolah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanRajapolah



Gnome-home.svg