Buka ménu utama

Rajawétan, Pancalang, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Rajawétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pancalang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rajawétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanPancalang




Gnome-home.svg