Buka ménu utama

Ramba nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sosa, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ramba
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanSosa

Citakan:Sosa, Padang Lawas


Gnome-home.svg