Buka ménu utama

Sosa nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sosa

Peta lokasi Kacamatan Sosa
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Citakan:Sosa, Padang Lawas


Nuvola filesystems folder home.png