Buka ménu utama

Rambay nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tegal Buleud, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rambay
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanTegal Buleud




Gnome-home.svg