Buka ménu utama

Rambung Sialang Hulu, Sei Rampah, Serdang Bedagai

Rambung Sialang Hulu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Rampah, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rambung Sialang Hulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSei Rampah

Citakan:Sei Rampah, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg