Buka ménu utama

Rambung Sialang Tengah, Sei Rampah, Serdang Bedagai

Rambung Sialang Tengah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Rampah, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rambung Sialang Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSei Rampah

Citakan:Sei Rampah, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg