Buka ménu utama

Rancaékék Kulon, Rancaékék, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Rancaékék Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancaékék, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rancaékék Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanRancaékék
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDeni Wan Ikman
Lega3,2 km2
Pangeusi12.000




Gnome-home.svg