Rancaékék, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Rancaékék nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Rancaékék

Peta lokasi Kacamatan Rancaékék
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 45,25 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 187.904 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 13 désa/1 kalurahan




Nuvola filesystems folder home.png

DésaÉdit

  1. Bojongloa
  2. Bojongsalam
  3. Cangkuang
  4. Haurpugur
  5. Jelegong
  6. Linggar
  7. Nanjungmekar
  8. Rancaékék Kulon
  9. Rancaékék Wétan
  10. Sangiang
  11. Sukamanah
  12. Sukamulya
  13. Tegalsumedang

KalurahanÉdit

  1. Rancaékék Kencana