Ranca Bungur, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Ranca Bungur nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Ranca Bungur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega21,68 Kilométer pasagi
Pangeusi54.260 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.34
Désa/kalurahan-