Buka ménu utama

Rancajaya, Patok Beusi, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Rancajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Patok Beusi, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rancajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPatok Beusi




Gnome-home.svg