Buka ménu utama

Rancakalong, Rancakalong, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Rancakalong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancakalong, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rancakalong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanRancakalong




Gnome-home.svg