Buka ménu utama

Rancaran, Dolok, Padang Lawas Kalér

Rancaran nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rancaran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanDolok

Citakan:Dolok, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg