Buka ménu utama

Rancasalak, Kadungora, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Rancasalak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadungora, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Rancasalak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanKadungora

Tumbu LuarÉdit