Buka ménu utama

Rancawuluh nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bulakamba, Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Désa  Rancawuluh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
KacamatanBulakamba



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)